4 activiteiten om te doen met vriendinnen

Hallo iedereen,

Aangezien voor veel scholieren net de proefwerkweek is geëindigd, leek het me wel toepasselijk om een artikel te schrijven waar je nu tijd voor hebt. Als ik met vriendinnen ben doen we vaak wel iets leuks. Vaak zijn wij met z’n vieren, dus deze dingen zijn leuk om te doen met vier personen. Meer of minder personen maakt niet echt veel uit, de activiteiten kunnen ook gewoon met twee of zes. Het zijn makkelijke activiteiten om te organiseren. Hierbij mijn 4 activiteiten die wij vaak doen!

DSC01792 (2)

  • Eten (maken)

Dit lijkt me geen verrassing. We gaan dan met ons vieren naar de supermarkt om wat eten te kopen. We nemen bijna altijd chips mee en daarnaast ook nog wat lekkers. Soms gaan we ook als activiteit iets bakken of maken, denk aan pizza’s of pannenkoeken. Het enige wat je nodig hebt is een opgeruimde keuken en de ingrediënten. Super gezellig en wat je maakt zal vast wel lekker zijn als je de instructies volgt van het recept.

  • Geocachen

Ik heb hier al een artikel aan gewijd, over waarom je dit moet gaan doen. Klik HIER om die te lezen. Je kan een hele dag hiervoor plannen, maar wij doen het liever voor een paar uurtjes. Ga naar de site en kies van tevoren al wat geocaches uit, dit scheelt gedoe en je hebt al een route op voorhand. Je kan ook met de trein/auto gaan om wat geocaches die verder liggen te zoeken.

  • Spelletjes

Als het buiten slecht weer is, wil je natuurlijk niet gaan geocachen. Een spelletje spelen klinkt misschien wat ouderwets, maar met vriendinnen is het gewoon leuk om te doen. Wat kletsen tussendoor en ondertussen toch iets doen. Wij spelen vaak phase 10, maar ook trivia kan aan bod komen. Doordat we spellen spelen zitten we niet op ons mobieltje en is het vaak veel gezelliger.

DSC04206 (3)

  • Een film kijken

Erg origineel, daar niet van, maar wel heel leuk. Vaak neemt van ons iemand een film mee, kopen we popcorn en chips en gaan we een film kijken. Laatste keer was het de hunger games, catching fire. (Ik had hem nog niet gezien, maar de rest wel. Ik loop nou eenmaal achter met films kijken… Was wel een leuke film!) Je kan ook naar de bioscoop gaan als die in de buurt is en er een leuke film draait, er zijn meerdere opties mogelijk voor film kijken.

Dit waren mijn tips, gebaseerd op mijn eigen chilldagen met vriendinnen. Super makkelijk om te organiseren, dus je leuke dag is zo gepiept. Wat doen jullie altijd als je met je vrienden bent? Misschien kunnen we zo nog wat van elkaar opsteken, laat het weten in de comments!

Groetjes,

Mariëlle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s