6x ongezond eten voor tijdens een tussenuur

Al die tussenuren ook, op een gegeven moment heb je helemaal niks meer te doen tijdens die uren. Je kan niet urenlang achter elkaar concentreren op je huiswerk, of misschien boeit het je niks en maak je dat huiswerk niet. In ieder geval, jij hebt eten nodig. En lekker ook. Voor al die studentjes die zich vervelen, hierbij wat lekker ongezond eten die jij kan kopen tijdens je tussenuur!

DSC04209 (2)

  • Croissantjes

Misschien wel met kaasvulling of ham kaas. Croissantjes zijn altijd lekker en je kan hier gerust ook meerdere van kopen. Ik hoor je denken: maar dit is toch niet echt ongezond? Klopt, maar echt gezond is het ook weer niet. Croissantjes zijn gewoon erg lekker, dus ze konden hier niet ontbreken. Heb je het gevoel dat je nog een beetje gezond eet.

  • Donuts

Balans mag er zijn, toch? Daarom staan donuts ook in dit rijtje. Altijd lekker en als je ze in een pak van 4 à 5 koopt kan je gezellig met je vrienden het tussenuur doorbrengen en ze ook eten verschaffen. Of je eet ze allemaal zelf op, ook een optie.

  • Chips

Hier kan ik gewoon niet omheen. Chips kan en mag gewoon niet op zo’n lijstje ontbreken. Je kan ook meteen meerdere zakken kopen, zodat je voor je volgende tussenuren genoeg voorraad hebt. Dit bespaart je tijd en als je chips in de aanbieding kan kopen bespaart je dit óók nog geld. Dat schiet lekker op!

  • Muffins/cupcakes/cake

Zeker een aanraden wanneer je trek hebt, zoals de gemiddelde scholier. Kies je voor de chocoladeversie of gewoon de vanille muffins?

  • Stokbrood met kruidenboter

Ik weet niet echt of dit gezond of ongezond is, maar het is in ieder geval lekker en daar draait het om! Vroeger –en tegenwoordig nog steeds- at ik altijd bij het barbecueën de bak met stokbrood op, waarbij ik op het broodje een royale laag met kruidenboter pleurde. Super lekker natuurlijk! Een hele stokbrood eet je niet op, maar je vrienden kunnen daarbij wel helpen (weet ik uit ervaring).

  • Chocola

Dit is ook weer geen verrassing, maar dat hoeft ook niet. Pas op dat je niet teveel chocola in een keer naar binnen werkt, je moet straks nog wel in de lessen kunnen opletten! Je vrienden kunnen je hier ook weer bij helpen. De reep kan je eventueel bewaren voor de volgende dag, maar ik denk dat een reep chocolade binnen een dag wel opgaat, waarschijnlijk zelfs binnen een paar uur.

Ik denk dat jullie met dit lijstje de komende tijd wel vooruit kunnen. Als jullie nog wat tips hebben voor wat jullie altijd eten tijdens tussenuren, laat het me weten, dan kan ik dat de volgende keer misschien proberen!

Groetjes,

Mariëlle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s