Ode aan fluffy sokken

Hallo iedereen,

Aangezien het tegenwoordig niet bepaald warm is en het snel donker wordt, ben ik helemaal gek van fluffy sokken. Ik heb al wat langer fluffy sokken en in meerdere kleuren, texturen en lengtes. Ik word er gewoon erg blij van en die blijdschap deel ik graag met jullie :-).

DSC04194 (2)

In de winter, herfst en zelfs in de lente kan je me thuis zien zitten met een dekentje om me heen geslagen. Als ik mijn schoenen uit heb gedaan en mijn huiswerk wil maken, is de kans groot dat ik toch weer een paar dikke sokken pak. Die zitten gewoon fijn en zo is het zeker dat ik het niet koud krijg tijdens het doen van huiswerk! Hierbij nog een paar foto’s van mijn favoriete paren.

DSC04195 (2)

Ik noem mijn skisokken ook gewoon fluffy sokken, aangezien fluffy sokken gewoon mijn verzamelnaam is geworden voor alle comfy sokken. Skisokken zijn het langste paar van de chill sokken en ik trek ze vooral aan wanneer het echt heel koud is of ik kan geen ander paar vinden. Ik heb maar een keer in mijn leven tot nu toe geskied en dat was op skikamp. Het was echt super leuk! Daarom heb ik nu nog een paar skisokken thuis liggen en gebruik ik ze nog regelmatig, ook al hoef ik niet meer te skiën. Het zou zonde zijn als de sokken ergens achter in een laatje liggen en niemand ze meer wil gaan gebruiken.

DSC04192 (2)

Deze sokken zijn vooral heel handig om even snel aan te trekken. Ze zijn kort en passen daardoor makkelijk, ze hoeven namelijk niet over je skinny jeans heen. Ze hebben ook wat rubberen knopjes aan de onderkant, maar ze schuiven alsnog gewoon over de vloer heen. Ze zijn ook weer warm en lekker winters met het printje. Daarnaast matcht zo’n paar vaak wel gewoon met je outfit, niet dat iemand dat ziet, maar het maakt het wel leuker. Ik heb ze nu, op het moment van schrijven, ook aan!

DSC04194 (2)

De klassieker. Ik vind dat deze leuke kleuren bevat. Verder heb ik er niet zoveel over te zeggen, al met al blijven het gewoon sokken die wat zachter aanvoelen.

Ik vraag me nu af, ben ik de enige die echt van fluffy sokken houdt (en wat meerdere paren heeft) of zijn er onder jullie ook wat zachte sokken liefhebbers? Ik ben benieuwd!

Groetjes,

Mariëlle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s