Tip voor lekker eten: Bagels&Beans

Hallo iedereen,

Vandaag een artikel over een plek waar je lekker kunt lunchen, namelijk de bagels & beans! Aangezien een van mijn voornemens was voor 2018 om leuke dingen te doen en vaker vegetarisch te eten, zijn ik en mijn beste vriendin hier wezen lunchen. We hebben hier al vaker geluncht, maar dit was de eerste keer dat ik er een vegetarische bagel at.

Scan_20171230 (2)

Helaas heb ik geen foto van mijn eten gemaakt, ik dacht er namelijk niet eens over na. Toen ik bijna mijn bagel op had (en mijn drinken) dacht ik pas dat het wel handig kon zijn om er een foto van te nemen… Never mind, hopelijk is de beschrijving al genoeg! Om toch een plaatje bij het artikel te plaatsen, hierbij een getekend logo van de Bagels&Beans.

Bij de Bagels & Beans serveren ze voornamelijk –hoe raad je het- bagels. Ik en mijn vriendin kozen voor de bagel met bospaddenstoelen kroketjes. Zij nam er muntthee bij als drinken en ik een smoothie met alle ingrediënten erin die er te kiezen waren.

Wanneer je plaatsneemt bij een tafeltje ligt er een bakje op tafel, gevuld met ‘’chocoladebonen’’. Nadat we die allemaal (ze waren gewoon te lekker) hadden opgegeten waren we klaar om de bagel te krijgen. De bagel was uiteindelijk echt super lekker! Het stoorde me totaal niet dat er paddenstoelen in zaten, als ze het er niet bij hadden gezet zou ik niet eens gemerkt hebben dat het vegetarisch was. Ook dus een echte aanrader voor vleeseters! We zaten allebei na de bagel te hebben gegeten vol.

De lunchroom of hoe je het ook wil noemen is ook leuk ingericht. Er zijn overal plantjes, er is met krijtstift op krijtborden geschreven. Een echt hipstercafé als je het aan mij vraagt, maar daar hou ik juist van. Op de locatie waar wij waren was het ook lekker rustig, wat ook een pluspunt is.

Al met al, een leuke en gezellige plek om een keer te lunchen! Wij zullen d’r waarschijnlijk nog wel eens vaker naar toe gaan!

Groetjes,

Mariëlle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s