Veel te leuk – raamstiften!

Hallo iedereen,

Vandaag een artikel over tekenen op je raam, want het is echt veel leuker dan je denkt. Ik had na kerst een witte raamstift gekocht, aangezien ik het altijd leuk vind om te kijken naar ramen waar met raamstift mooie tekeningen op zijn gemaakt. Soms zie je ook ramen waar kinderen op hebben getekend, super schattig! In ieder geval, lees maar mee!

DSC04149 (2)

Ik heb zelf een witte edding raamstift gekocht, aangezien ik niet perse wist welk merk ik moest kopen en deze hadden ze bij de pipoos. Hij werkt gewoon goed, alleen na een tijdje moet je hem weer verticaal houden. De ‘’inkt’’ zit dan niet meer in de punt, wat best wel logisch is. Als je een fout hebt gemaakt kan je het er gemakkelijk afhalen met water, alleen ik was een beetje lui om een doekje met water te pakken. De klok ziet er daarom een beetje scheef uit. Het is dus geen waterproof marker. Wanneer je vanaf de buitenkant tekeningen maakt lijkt het me toch slimmer om een waterproof marker te kopen. Je wil natuurlijk niet dat je mooie creatie van je raam af wordt gespoeld!

DSC04156 (2)

De tekst/tekeningen lijken op de foto’s zwart, aangezien het erg bewolkt was en de belichting niet goed was. In het echt is het gewoon wit en ’s avonds ziet het er nog mooier uit. Ik heb zelf Nieuwjaars doodles gemaakt, aangezien ik dat bij de tijd van het jaar vond passen. Op google en pinterest staan heel veel voorbeelden van wat je allemaal kan tekenen, voor als je geen inspiratie hebt. Er bestaan ook kleuren markers, maar aangezien ik wit toch wel het mooiste vind heb ik alleen een witte raamstift gekocht.

DSC04152 (3)

Ondanks dat het eruit ziet als wat alleen kleuters doen, raad ik het zeker aan om een keertje te proberen! Je huis ziet er meteen wat vrolijker en gezelliger uit en het is ook een leuke activiteit om te doen. Het is toch net wat leuker om te tekenen op het raam dan op papier.

Groetjes,

Mariëlle

Heb jij raamstiften? Zo ja, wat teken jij op je ramen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s